Sponsoring Roparun 2015

Roparun team SFVG runnersRoparun 2015 staat bijna weer voor de deur (start op 23 mei & finish op 25 mei).

De estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs of Hamburg naar Rotterdam. En ook dit jaar levert Zestienhovense Witgoed Service weer een bijdrage aan dit fantastische evenement.

Wat is de Roparun?

De naam Roparun

Tot aan 2004 werd er gestart in Rotterdam en was de finish in Parijs. Roparun is dan ook een afkorting van Rotterdam Parijs Run. Sinds 2004 is de route omgedraaid en wordt er gelopen vanuit Parijs naar de Coolsingel in Rotterdam.

Ontstaan van de Roparun

Logo RoparunDe Roparun is voortgekomen uit een weddenschap tussen twee mannen: Sjaak Bril en Peter van der Noord. Deze weddenschap was als volgt: "Lopen van Rotterdam naar Parijs met een team van 8 lopers".

Uiteindelijk is deze weddenschap uitgegroeid tot een niet meer weg te denken evenement, waarbij in de eerste editie de opbrengst € 100.000 bedroeg. Maar als je alle opbrengsten van de afgelopen edities bij elkaar zou op tellen dan kom je tot een bedrag van ruim 62 miljoen dat is binnen gehaald voor het goede doel.

(meer informatie over de Roparun 2015 vind je vinden op de website van de Roparun)

Goede doel

De opbrengst van de Roparun gaat naar de zorg voor mensen met kanker. En dan gaat het niet zo zeer om de medische zorg, maar juist aan de zorg die zich richt op de verbetering van de kwaliteit van het leven voor kankerpatiënten. Zo blijkt ook uit de slogan die de Roparun gebruikt:

"Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven"

Zestienhovense Witgoed Sevice en de Roparun 2015

Wij als Zestienhovense Witgoed Service zijn al jaren verbonden aan de Roparun Familie.

"Het is een goed doel en iedereen kent wel iemand in zijn of haar omgeving die is geconfroteerd met deze vaak slopende ziekte"

Martin Komen - eigenaar Zestienhovense Witgoed Service

Roparun team 255 SFVG-runnersDit jaar sponoren we weer (en niet alleen in geld maar ook in mankracht) weer Roparun team 225

SFVG Runners

Vanaf 2001 (met uitzondering van 2005 & 2006) zijn de runners onder de naam team SFG-runners actief als deelnemers van de Roparun.

(Hier vind je meer over de geschiedenis van de sfg-runners)

SFG-Runners Unlimited veranderd in SFVG-runners in 2015

Door de fusie van het Sint Franciscus Gasthuis en het Vlietlandziekenhuis komen nu de teamleden uit de beide locaties en dus werd het tijd voor een naamverandering.
De SFG-runners Unlimited team 225 gaan verder als SFVG-runners (Sint Franciscus Vlietland Groep) met het zelfde teamnummer maar wel met een nieuw logo

Steun team 225 SFVG-runners!

Mocht je als bedrijf het net zoals Zestienhovense Witgoed Service de SFVG-runners willen sponsoren kijk dan even op de volgende pagina: http://www.sfg-runners.nl/steun

Maar ook als particulier kunt u uiteraard uw steentje bijdragen. Klik hier onder op de "Doneer hier" knop en steun team 225.

Doneer hier voor het goede doel van de Roparun

Alvast namens iedereen van de Roparun Familie bedankt!

No Comments Yet.

Reageer op dit bericht

You must be Logged in to post a comment.